Om oss

I nöd & lust

Hos oss kan du njuta av morgonens första kopp kaffe, en glass i solen eller något gott att äta när magen kurrar till. Här hittar du saltet du glömt att köpa, tandkrämen du behöver, mjölken som tagit slut.

Oavsett om du väljer 7-Eleven för saker du behöver eller när lusten faller på, finns vi alltid vid din sida. Året runt, dag som natt. Som en god vän, en räddare på hörnet, en fyr i natten.

Välkommen in!

Historia

7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans affärsidé var ursprungligen att sälja isblock i en tid då det inte fanns några kylskåp. Men ganska snart insåg han att det som verkligen behövdes var en butik med både generösa öppettider där man kunde köpa allt man kan tänkas behöva, som bröd, mjölk och ägg. De nya öppettiderna gav namn åt butikerna som växte så det knakade och idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första 7-Eleven butiken  i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi sammanlagt över 190 butiker där du behöver oss som mest. I stan, och längs vägen på vissa Shell-stationer.

7-ELEVEN & FRIENDS

Var med i kampen mot mobbning.

Boka hyrsläp

Nyhet! Boka ditt hyrsläp här.

Börja stämpla idag!

Ladda ner vår app och få 6:e, 5:e eller 4:e på köpet....