Vi är stolta över vårt kaffe. Det är noga utvalt för att ge dig en unik kaffeupplevelse. Att det både är ekologiskt och certifierat av Rainforest Alliance höjer smaken enligt oss.

Vår espressoblandning heter Tierra och kommer från Lavazza. Blandningen kommer från Rainforest Alliance-certifierade gårdar som fokuserar på hållbarhet – socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Schysst! Bönorna kommer från Honduras, Peru, Colombia och Brasilien. De ger ett ganska lätt smakrikt espressokaffe med en touch av choklad och mandel, som passar magiskt till vårt fikabröd.

Vår espresso är good som den är men blir great med fint ångad mjölk i till exempel en cappuccino eller en caffè latte.

Hos oss hittar du såklart finfint bryggkaffe också. Vi använder Gevalias mellanrost med noga utvalda och rostade bönor för en välbalanserad smak med både syra och sötma. Vårt bryggkaffe är även det eko och certifierat av Rainforest Alliance. Dessutom är det alltid nybryggt.

Få kaffe på köpet
I vår app får du en stämpel varje gång du köper kaffe hos oss. Och snart kan du börja hämta ut kaffe: var 6:e, 5:e eller var 4:e kaffe blir gratis. Ju mer du stämplar, desto bättre deal! Ladda ner appen och börja stämpla idag. Coffee to the people!

Hämta appen här.
  

 

 

Vanliga frågor

1. Hur ser jag till att jag får Digitalt kvitto?
Vid ett köp där du använder kontokort får du en förfrågan på betalstationen. Skriv in ditt telefon nr sedan får du ett sms med länk till tjänsten där du kan registrera dig i lugn och ro.